Skip to content Skip to footer

Splošni pogoji

09.08.2023

Odjava od prijave na terapijo,  delavnico ali seminar

Zadnji rok za odjavo od že dogovorjenega terapevtskega srečanja je 24 ur oziroma en delovni dan pred dogovorjenim terminom.

Če je odjava podana po tem roku, se zaračuna cena terapevtskega srečanja v celoti.

Odjava od prijave na seminar ali delavnico mora biti podana vsaj tri delovne dni pred začetkom seminarja. Če je podana kasneje, se zaračuna kotizacija za seminar v celoti. Prav tako se zaračuna celotna kotizacija ob neudeležbi.

Odjava mora biti podana pisno na elektronski naslov info@psihoterapija-maja.si ali preko sms sporočila na 051 607 212.

V primeru, da prejmemo pravočasno pisno odjavo, vrnemo morebitno vnaprej plačano kotizacijo v celoti.

Uporaba spletne strani

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://psihoterapija-maja.si Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Terapevtski center Preobrazba, Maja Korošak s.p., Ulica Gorenjskega odreda 16, davčna št. 85164186,  in je informativne narave.

Direktor Terapevtskega centra Preobrazba ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://psihoterapija-maja.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Sodelavci Terapevtskega centra Preobrazba se trudimo za pravilnost informacij. Sodelavci Terapevtskega centra Preobrazba lahko vse vsebine spreminjajo kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarjajo za posledice tako povzročenih sprememb.

Uporabniki spletne strani lahko uporabljajo vsebine, ki so objavljene na spletnem naslovu https://psihoterapija-maja.si v svoje osebne namene. Pri tem pa ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za uporabo spletnih vsebin, če so le te uporabljene v škodljive namene ter za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Sodelavci Terapevtskega centra Preobrazba bodo z  vsemi podatki, zbranimi na straneh https://odnos.org/, razpolagali v skladu z veljavno zakonodajo.

Ko vnesete na katerokoli našo spletno stran vaš e-mail naslov ali ga posredujete neposredno na terapevtskem srečanju ali seminarju, se v celoti strinjate, da lahko podjetje Terapevtski center Preobrazba, davčna številka: 85164186 (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov) uporabi podatke, ki ste jih vnesli (kot npr. e-mail naslov, telefonsko številko itd.) z namenom pošiljanja elektronskih obvestil, telefonskih obvestil, neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanja raznih ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke.  Privoljenje lahko posameznik kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@psihoterapija-maja.si ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje glede na brskalnik, ki ga uporabljate. Če želite izvedeti, kako to storite z določenim brskalnikom, lahko uporabite funkcijo pomoči v brskalniku ali pa obiščete https://www.aboutcookies.org, ki korak za korakom pojasni, kako upravljati ali izbrisati piškotke v večini brskalnikov.