Skip to content Skip to footer

Access Consciousness

Access Consciousness

dostop do zavedanja

Če se nečesa ne zavedamo, tistega ne moremo spremeniti.  Access Consciousness nam s svojimi orodji in tehnikami omogoča dostop do širšega zavedanja brez sodb in vnaprejšnjih pričakovanj.
Ljudje pogosto ne živimo svojega resničnega namena in ne živimo radostno. V naših življenjih ni lahkotnosti. Zakaj? Pogosto je vzrok v tem, ker smo se naučili in navadili posnemati življenja drugih ljudi. Bolje pa se je vprašati, kaj je tisto, kar deluje za nas. Na vseh področjih: v odnosih, na delovnem mestu in poslu … Na področju telesa, prehrane, finančnega in drugega obilja …

Access Consciousness nam daje polno moč, da lahko zaupamo sebi in svojemu notranjemu vedenju.  Ne potrebujemo nikogar, ki bi se postavljal nad nas in bi imel odgovore za nas, saj so odgovori v nas samih. Potrebujemo pa prava vprašanja. Access Consciousness temelji na postavljanju vprašanj. »Vprašajte in dano vam bo.«
Včasih nam zmanjka tudi poguma za uresničitev tega, kar si v globini sebe želimo. Včasih se bolj oziramo na mnenja drugih ljudi in s tem utemeljujemo, zakaj nečesa ne izberemo. Dr. Dain Heer, soavtor Access Consciousnessa, nam predlaga: Bodi ti, spremeni svet! Kako biti jaz? Ne išči zunaj sebe tistega, kar naj bi te izpolnilo. Izberi raje hvaležnost zase, skrb zase in neobsojanje sebe.

Kaj če so nam v resnici na voljo neomejene možnosti in izbire?
Del Access Consciousness so tehnike Access Bars in telesnih procesov. Pri tehniki Access Bars z dotiki 32 točk na glavi dosežemo Theta stanje možganov, ki je med spanjem in budnostjo ter omogoča zdravilni proces.

Kontakt in naročanje

Access Consciousness

Ali želite izboljšati svoje telesno in psihično počutje ter imeti podporo in usmeritev pri reševanju težav na različnih življenjskih področjih? Naročite se na terapijo z Access Bars ali telesnimi procesi.

Informacije in naročanje:
t.: 051 607 212
e.: info@psihoterapija-maja.si

Kontaktirajte nas

IMATE VPRAŠANJA?

  Klienti

  Izkušnje strank po terapiji

  V žepu sem že imela napotnico za otorinolaringologa, ker sem opazila, da imam težave z ušesi oziroma sluhom. Nenadoma nisem več mogla slediti pogovoru v družbi čez mizo, saj nisem več razumela dobro, kaj nekdo govori. To mi je dalo misliti in želela sem preveriti sluh. Slučajno pa sem ravno v tistem času slišala za tehniko Access Bars in sem si želela poskusiti, ali mi lahko to v življenju kaj pomaga (nisem pa pomislila na sluh). Izkušnja je bila zelo prijetna, čutila sem prijetne vibracije energij po telesu, zanimivo pa je bilo to, da so bile te vibracije večinoma v ušesih, pa čeprav terapevtki vnaprej nisem omenila težav s sluhom. V obeh ušesih mi je ves čas po malem »brenčalo«. Po končani seansi sem to povedala terapevtki in rekla mi je, da se lahko zgodi, da morda specialističnega pregleda ne bom več potrebovala. Od takrat naprej še nisem opazila, da bi kaj slabo slišala ali razumela. Datum pregleda imam čez tri mesece. Prav zanima me, kaj bodo odkrili.

  : Bila sem v zelo težkem obdobju svojega življenja, ko mi je pred meseci umrla mama, v službi so se začeli pretresi, grozila mi je odpoved, in vsesplošna tesnoba ob epidemiji se je zažrla tudi vame. Znanka mi je navdušeno pripovedovala o access barsih in o tem, kako delujejo. Rekla sem si, da bom poskusila, saj mi verjetno ne more škoditi. Še vedno malo skeptična. Po prvi seansi sem bila navdušena tudi jaz. Tolikšne lahkotnosti v telesu nisem čutila že dolgo. Zato sem se odločila, da bom terapijo še ponovila. Šla sem še petkrat in od takrat naprej sem spet stara jaz, bolje rečeno, popolnoma nova jaz! Bolj svobodna kot kdaj koli. Čutim optimizem, lahko sem odžalovala, strah se je razblinil. Moram pa povedati, da so se tudi razmere v službi začele urejati.

  Po prometni nesreči sem začela čutiti močan strah pred vožnjo avtomobila, včasih že na robu panike. Ker sem zaradi službe odvisna od avtomobila, me je to spravljalo še v dodaten stres in stisko. Nekdo mi je predlagal, naj poskusim z barsi, saj da mi bodo sigurno pomagali rešiti to težavo. Po opravljeni prvi terapiji sem se počutila prerojena, mirna v sebi in bolj samozavestna. Po še nekaj terapijah pa se je razkrojil moj strah pred vožnjo avtomobila. Neizmerno sem hvaležna za to izkušnjo in da sem si lahko pomagala na tak preprost in učinkovit način.

  Kdaj, zakaj in kako?

  IMATE VPRAŠANJE ZA NAS?

  Se želite naročiti na terapijo Access Bars? Vas zanimajo seminarji Access Bars ali telesni procesi?
  Kliknite na spodnji gumb.

  Access consciousness

  biti in živeti v vprašanju

  Eno izmed osnovnih orodij AC za povečanje zavedanja je biti in živeti v stanju vprašanja. Kaj to pomeni?

  Ljudje imamo običajno odgovor že vnaprej na vse ali pa odgovore iščemo. V Accessu delujemo in smo v vprašanju, vedno sprašujemo in smo vprašanje. 

  S tem, da si postavimo vprašanje,  brišemo datoteke oziroma program, ki smo se ga naučili. Vprašanja nam osvetlijo pot, ko že mislimo, da nimamo izbire. Ko smo v vprašanju, širimo naši resničnost in zavedanje. Svoje zavedanje odpiramo različnim možnostim.

  Najsplošnejše vprašanje Accessa Kako je lahko boljše, kakor je to? spremeni energijo vsakega položaja, v katerem se znajdemo. To vprašanje postavimo takrat, ko se nam zgodi nekaj slabega ali pa tudi, ko se nam zgodi nekaj dobrega. Če se nam je zgodilo nekaj slabega, po navadi pomislimo, “kaj slabega se mi lahko še zgodi”, in takrat prejmemo še več slabih stvari. Ko pa vprašamo po boljšem, nam življenje pokaže, kako je lahko boljše od tega. Če pa se nam je zgodilo nekaj dobrega, nam bo še boljše.

  Vprašanje postavimo brez pričakovanj glede določenega izida in ne iščimo odgovora. Prepustimo pot notranji modrosti, ki najbolje ve, kaj je tisto najboljše za nas in kaj potrebujemo. Samo vprašamo in čakamo na odgovor. Ne zaključujemo, ne določajmo, ne presojajmo, ne obsojajmo in ne odločajmo. Univerzum nam ponuja veliko več možnosti kot naš omejeni um.

  Primeri dodatnih vprašanj:
  • Kaj je prav glede tega, česar (še ne) dojemam?
  • Kaj bi bilo potrebno, da to spremenim?
  • Kaj je še mogoče?
  • Kaj bi bilo potrebno, da se to izide bolje, kot bi si lahko predstavljal/predstavljala?
  • Kdo sem danes in kakšne veličastne dogodivščine bom doživel/doživela?